
Juustu valmistamise töötuba
11. oktoobril kell 12 toimub Valga Muuseumis Liivimaa Mihklilaada raames Juustu valmistamise töötuba. Ürituse viivad läbi Ugandi Resto peakokk Silver Illak ja vanemkokk Ingrid Grossberg. Üheskoos valmivad klassikalised ja armastatud juustusordid – Mozzarella, Burrata ja Gouda. Lisaks räägime, kuidas nutikalt ära kasutada vadakut, mis on juustutegemise looduslik kõrvalsaadus. See on suurepärane võimalus õppida professionaalidelt, saada inspiratsiooni ning kogeda, et juustutegu ei ole sugugi keeruline, vaid põnev ja loov protsess.
Vajalik on osalemine eelnevalt registreerida kuni kl 18-ni 10. oktoobri õhtuks kas meiliaadressil dzulia@valgamuuseum.ee või telefonil 7668863. Osalustasu on 10 eurot, mida võib tasuda ka muuseumis vahetult enne töötoa algust.